Witam, prawie zamontowałem moduł Bluetooth, 5P0862335, po zamontowaniu, zakodowaniu go w Getweu i zakodowaniu samego modułu, jak dałem takie: 0000422, moduł zaczął być widoczny w Maxi docie, po wybraniu opcji telefonu na wyświetlaczu pojawia się napis sparowania urządzenia, ale telefon nie widzi jakiegokolwiek urządzenia, próbowałem na dwóch telefonach i żaden nie widział zestawu w Skodzie. Coś jeszcze trzeba ustawić, może złe kodowanie dla tego modułu, dodaje, że antena Bluetooth jest włożona w moduł.
[O1] dziwne brzęczenie z lewej strony
Zwiń
X
-
[O1] dziwne brzęczenie z lewej strony
Witam. Od jakiegoś czasu zauważyłem dziwne brzęczenie z przodu po lewej stronie przy ruszaniu. Dzwięk jest metaliczny i wydaje mi się, że wydobywa się z okolic skrzyni biegów, aczkolwiek mogę się mylić. Zauważyłem to po nie długim czasie kiedy wymieniana była półoś z przegubami. Czy to może być odgłos padającego sprzęgła? Sprzęgło bierze dość wysoko, pedał pracuje miękko.
Z góry dziękuję za pomoc.
-
-
Jak wiążesz to z wymieniana półosią, to wróć do nich nie sprawdzą. Może coś sknocili. Ale nieraz tak jest, że po naprawie pojawia się coś, co łączymy z ostatnią wymianą, a jest to coś innego.
Sprzęgło może warto sprawdzić domowym sposobem na początek - dwójka, na ręcznym i bez gazu puść sprzęgło i zobacz czy silnik zgaśnie, czy nie(chociaż fachman więcej powie). Ogólnie chyba w octaviach sprzęgło zawsze bierze dość wysoko.pozdrawiam - Darek
Komentarz
-
-
mialem tak samo-metaliczne brzeczenie z okolic silnika. okazalo sie ze odpadlo mi jedno z mocowan blaszanej oslony nad katalizatorem,miala luz i sobie wibrowala i larmowala.zabezpieczenie dostalem w aso za grosze i mam cichutko.pozdrawiam wszystkichhttp://picasaweb.google.com/ocp.maloslask1
Pozdrawiam ANIOL
Komentarz
-
Komentarz